hannaliving.blogg.se

semesterkänsla

Publicerad 2016-05-30 09:00:11 i Trädgård, allmänt, inredning,

 
Vilken helg vi har haft, trots vattkoppor har vi haft den hur härligt som helst. Fint väder, inga direkta planer utan bara tagit dagarna som de kommer. Det behövs verkligen ibland.
Här ser ni nya lampan som har kommit upp och tanken var att den skulle målas antingen i en färg som mattan eller svart. Men när den väl kom upp så blev kände jag direkt att den faktiskt blev bra som den var!   
 
Det är nu vårt uterum är som bäst, när ute & inne suddas ut och altanen blir som ett extra rum där vi spenderar mycket tid. Och dagarna som kommer ska ju bjuda på lika fint väder, så vi ska ta hand om prickig liten tjej och ha det så gott vi kan.
Hoppas ni också hinner njuta av vädret, fin dag till er!
 

Söndagsbilder

Publicerad 2016-05-01 19:51:29 i Trädgård,

Hönorna strosar omkring på åkern 
Kryddorna växer...
och Rabarbern.
Valet av skor ;) 
Ester njuter av solen
Vi har sått morötter, sallad och spenat. 
Altanen är tvättad och några nya gröna växter ska på plats. 
 
  Jag har hunnit med ett besök hos Viktorias lilla Gröna fantastiskt fina trädgård. Hon visade upp sitt nya orangeri och hela hennes härliga trädgård. Jag har inte varit så förtjust i Idegran tidigare, men efter idag kommer det inte dröja länge innan de finns i vår trädgård. Väldigt inspirerande på alla sätt och vis, får ni möjlighet rekommenderar jag er att åka dit. 
Fin Söndag till er! 
 
 

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela