hannaliving.blogg.se

En Söndag inomhus

Publicerad 2016-03-06 16:46:05 i inredning,

 
Urtrist väder vi har på västkusten denna helg. Mannen håller på att sänka vårt matsalsbord som har varit några centimeter högt för att man ska sitta bekvämt. 
Jag pysslar med lite av varje i långsam takt, barnen leker och det är leksaker överallt. Men de har roligt och jag kunde passa på att möblera om på skåpet på kontoret..
En torkad Hortensia påminner mig om Eterneller som min mamma alltid hade när vi var små. De hängde lite var stans och i alla möjliga färger... 
Men eternellerna undrar jag om jag verkligen kommer gilla igen, men jag ska aldrig säga aldrig. En dag kanske det är jag som har en egen odling ;) 
 
Tittade till mitt Fikonträd som har stått på vinden i flera månader och som jag var rätt säker på hade dött. Men vid en närmare titt såg jag att det fanns små gröna skott. Nu har det fått flytta ner i värmen och jag håller tummarna för att nya blad så småningom kommer växa ut. 
Ha en fin Söndag! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela