hannaliving.blogg.se

En Doftpelargon

Publicerad 2016-03-30 14:03:52 i inredning,

En ny grön favorit, Doftpelargonen! 
 När jag vaknade i morse trodde jag att jag hade försovit mig, men så slog det mig att jag faktiskt var ledig. Skönt att kunna ligga kvar och dra sig lite extra innan barnen vaknade. Gillar lediga dagar när man kan äta en lång frukost med nyhetsmorgon i bakgrunden. 
 
Har gjort lite nytta idag, men passar på att ta det lite lugnt också. Letar inspiration till årets trädgårdsprjekt som ju faktiskt närmar sig, men jag vill invänta lite varmare väder först. 
Önskar er en fin Onsdag! 
 

Nya stolar

Publicerad 2016-03-28 16:40:50 i inredning,

Det har blivit nya stolar till matsalen och vilken skillnad det blev! Bordet kommer fram mer och rummet känns lättare och mera luftigt på nåt vis. När vi blir fler får det bli en mix av stolar som jag gillar så mycket. Så skulle jag fynda någon mer udda stol nu så kommer de med all säkerhet att används ;) En ny barnstol blev det också.  
Nu är det bara en ny taklampa som ska inhandlas, men jag har inte riktigt bestämt vad det är för typ jag vill ha. Men det ska vara en lite större lampa.
Det har varit sparsamt med påskpynt hemma, men björkris med några fjädrar i till barnens rum fick det bli.
 
Helgen har varit bra på alla sätt och nu ska vi göra oss redo för en ny vecka.
Fin Söndag till er! 

En gnutta gult...

Publicerad 2016-03-19 16:31:25 i inredning,

Jag fick ett sug efter de gula tonerna som man har sett i olika inredningssammanhang nu. Hittade ett kuddfodral från H&M som fick pigga upp den grå, beige soffan. 
Tillsammans med nejlikorna från förra helgen och det senaste numret av Kinfolk blev det ännu bättre. Lägg till björkris med fjädrar, några fina ägg och påskliljor på det så är piffet till nästa helg klart. 
Dagen blev tyvärr inte alls som det var tänkt, men det blir bra i alla fall. Solen lyser och vi strosar omkring på hemmaplan istället.
 
Hoppas ni får en riktigt härlig helg! 

Magnoliakvist

Publicerad 2016-03-13 14:58:42 i Trädgård, inredning,

 
 
Efter jobbet i Fredags åkte jag till en blomsteraffär som jag blivit tipsad om. En riktigt charmig butik i en gammal lanthandel i Fridhemsberg, ett ställe jag verkligen kan rekommendera! Blommorna ovan kommer därifrån och jag håller tummen för att Magnoliaknopparna ska slå ut. 
 
En oerhört slö Söndag idag, det tar på krafterna att vara på trettiofemårsfest...
Hoppas ni har en fin dag! 
 

En Söndag inomhus

Publicerad 2016-03-06 16:46:05 i inredning,

 
Urtrist väder vi har på västkusten denna helg. Mannen håller på att sänka vårt matsalsbord som har varit några centimeter högt för att man ska sitta bekvämt. 
Jag pysslar med lite av varje i långsam takt, barnen leker och det är leksaker överallt. Men de har roligt och jag kunde passa på att möblera om på skåpet på kontoret..
En torkad Hortensia påminner mig om Eterneller som min mamma alltid hade när vi var små. De hängde lite var stans och i alla möjliga färger... 
Men eternellerna undrar jag om jag verkligen kommer gilla igen, men jag ska aldrig säga aldrig. En dag kanske det är jag som har en egen odling ;) 
 
Tittade till mitt Fikonträd som har stått på vinden i flera månader och som jag var rätt säker på hade dött. Men vid en närmare titt såg jag att det fanns små gröna skott. Nu har det fått flytta ner i värmen och jag håller tummarna för att nya blad så småningom kommer växa ut. 
Ha en fin Söndag! 
 

Matplats inspo

Publicerad 2016-03-02 12:54:53 i Inspiration,

 
 
Denna fina bilden hittade jag hos http://livethemma.ikea.se/ och det är den här känslan jag vill åt till vår matsal. Avlsappnat, enkelt, plas för många, linne, fårfällar, naturtoner, trä och känslan av att vi tar vad vi har. Det är ju ett tema som vi brukar köra på här hemma. Tanken och idén jag har känns nu än mer rätt...
 
 Vi har en dag hemma idag och jag känner att vädret gör mig så trött, snöblandat slask vad ska det vara bra för? Jaja, vi får försöka göra dagen mysig inomhus istället ;) och jag går och hoppas på posten ska komma med ett paket, har beställt en ny klockan som jag väntar på. 
Ha en fin dag! 

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela