hannaliving.blogg.se

En solstol

Publicerad 2016-06-29 11:13:01 i Loppis, Trädgård,

 
 Jag såg på ett ställe att man använt gamla ställningsplan som bänkar, vilket jag tyckte var snyggt och en ny variant på träpallar som man har sett ett bra tag. Hittade en i uthuset som Niclas har gjort om till solstol ;) Jag inbillar mig att benen kommer blekna och få samma färg som övriga trät. Funderade på att måla men då försvinner ju den fina grå färgen. Så jag hoppas regn och utemiljö gör att de blir likadana.
 
  Hoppas på många stunder i solen här i sommar.
Åh visst är dessa mörka Petunior fina, en av mina favoriter!
 Ha en fin dag!
 

I väggvasen

Publicerad 2016-06-18 19:40:14 i inredning,

 
Har äntligen bytt ut torkade eucalyptuskvistar mot färska gröna kvistar i den vägghängda glasvasen. Och en kronärtsskocka är både god och fin att se på!
Idag har vi haft en lugn Lördag. Efter en vecka hemma med barnen behövde vi komma ut lite, så vi åkte till Jysk för att köpa en sån där urbota ful plastlåda till våra dynor. Men den ska givetvis inte synas, så då får det gå an. Har dynorna balanserandes på motionscykeln i tvättstugan idag och det är ingen praktisk lösning. Så nu ska det bli ordning på grejerna. Imorgon ska det fixas, men nu tar vi kväll och jag ser fram emot tredje säsongen av Bron. Fin kväll till er!
 
 

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela