hannaliving.blogg.se

Sovrumstankar

Publicerad 2016-01-25 15:37:24 i inredning,

Jag vill börja med att be om ursäkt för usla bilder, jag och min kamera är visst inte så bra på att fota grå miljöer... Det blir suddigt hur jag än gör. 
Aja, det var inte det jag skulle skriva om. Jag är inne på att sätta upp en tunn vit gardin på fönstrets högra sida, för att täcka över ventilen och markissnöret. De små sakerna ser man så fort man tittar in i sovrummet och de är inte så kul att dra blicken till. Textil i fönstret och på väggen hade gjort gott för rummets känsla. Och idag hittade jag några blå fina detajer som ska in i sovrummet sen. De kommer göra rummet gott! 
Denna spegel har kommit upp också, den mjukar upp de grå tonerna och passar fint tillsammans med sänggaveln. 
Detta fina magasin fick jag en prenumeration på i julklapp. Nyttig och intressant läsning, bra sätt att hålla engelskan vid liv också även om det tar ett tag att läsa. 
 
Nu ska vi göra oss redo att åka på barngymnastik, fin kväll till er! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela