hannaliving.blogg.se

En gardin

Publicerad 2016-02-21 19:44:14 i allmänt, inredning,

Nu har det kommit upp en gardin i vårt sovrum, hängandes över en gammal hässjestör. Lite udda precis som jag gillar det! Tavlan är ny, från Ellos och jag har inte helt bestämt var den ska hänga ännu därav golvplaceringen. Men gardinen gjorde sovrummet lite mera mysigt och det viktagste är att den döljer ventilen och markissnöret! 
Här ser ni materialet lite närmare ;) 
och min favoritspegel! 
 
Jag kan inte förstå hur snabbt tiden har gått sedan Axel föddes, men imorgon är det dags för mig att stämpla in på jobbet igen. Efter nästan ett och ett halvt år hemma kommer det nu bli en ny vardag för oss. Men jag ser fram emot att jobba igen och hoppas att förskolan kommer bli lika populär som den varit under inskolningen. Och med lyxen att få vara ledig en dag mitt i veckan känns det ändå som att jag tar tillvara på tiden med barnen lite extra. 
 
Nu ska jag packa min alldeles egna väska för en dag på jobbet.
Ha en fin kväll! 
 
Förresten, är det någon som är intresserad av Kalklitirfärg, Concrete säljer jag en oöppnad påse på Tradera. Färgen är samma som garderobsdörren ovan. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela