hannaliving.blogg.se

Ett lite luftigare vardagsrum...

Publicerad 2016-02-24 14:37:12 i inredning,

 
Som alltid denna tiden på året är jag sugen på förändring här hemma. Och det finns verkligen inte plats för mer möbler som det ser ut idag, så nu rensas det och säljs sådant som ska bort. Två fåtöljer har redan flyttat och det blev genast luftigare i vardagsrummet. 
och puffen kan komma till användning istället för att bara stå ivägen.
Jag klurar för fullt på om det finns mer saker jag kan lägga ut på Blocket. Har lite tankar på nya stolar till matsalen men jag vet inte riktigt vad jag vill ha än så det får nog vänta ett tag. 
Men vi har börjat i alla fall och det känns gott!
 
Ha en fin Onsdag! 

En gardin

Publicerad 2016-02-21 19:44:14 i allmänt, inredning,

Nu har det kommit upp en gardin i vårt sovrum, hängandes över en gammal hässjestör. Lite udda precis som jag gillar det! Tavlan är ny, från Ellos och jag har inte helt bestämt var den ska hänga ännu därav golvplaceringen. Men gardinen gjorde sovrummet lite mera mysigt och det viktagste är att den döljer ventilen och markissnöret! 
Här ser ni materialet lite närmare ;) 
och min favoritspegel! 
 
Jag kan inte förstå hur snabbt tiden har gått sedan Axel föddes, men imorgon är det dags för mig att stämpla in på jobbet igen. Efter nästan ett och ett halvt år hemma kommer det nu bli en ny vardag för oss. Men jag ser fram emot att jobba igen och hoppas att förskolan kommer bli lika populär som den varit under inskolningen. Och med lyxen att få vara ledig en dag mitt i veckan känns det ändå som att jag tar tillvara på tiden med barnen lite extra. 
 
Nu ska jag packa min alldeles egna väska för en dag på jobbet.
Ha en fin kväll! 
 
Förresten, är det någon som är intresserad av Kalklitirfärg, Concrete säljer jag en oöppnad påse på Tradera. Färgen är samma som garderobsdörren ovan. 

Matplatsen

Publicerad 2016-02-12 12:57:45 i allmänt,

Matplatsen i köket, ett ställe där man tillbringar en hel del tid och då vill man ju ha det lite extra fint med blommor. 
Köpte på mig några Anemoner igår och det gör det slitna matbordet mycket trevligare. 
 
Och stegen som har varit i min bod har kommit in, och den gör sig riktigt bra i hörnan bredvid kökssoffan. Gillar att det står något som är lite högre där. 
 
Och idag skiner solen!
Så strax tar vi på oss och går ut och leker istället, för det gäller att ta tillvara på tillfällena som ges. 
Fin Fredag till er!

Semester & nya tider

Publicerad 2016-02-11 10:22:00 i Trädgård, allmänt,

Denna härliga utsikt hade vi från en av poolerna från hotellet på Gran Canaria, Meloneras. Saknar värmen och längtan efter våren blev bara större så jag hoppas att den kommer tidigt i år. 
Vi hade en riktigt härlig semester med med min mans familj, soligt, varmt, god mat och dryck. Vi har helt klart fått mersmak och fantiserar redan om framtida resor. 
Bjussar på en selfie oxå ;)
För visst är det lite trevligt att se personen bakom bloggen eller instagramkontot ibland
 
Nu är det nya tider som väntar för vår familj. Axel har börjat sin inskolning på förskolan och efter nästa vecka är det dags för mig att jobba igen. Hittills verkar han trivas bra, så jag hoppas på att det ska hålla i sig. Han har ju syrran på samma avdelning och det känns lite tryggare. 
Visst är det lite vemodigt att mammaledigheten är över, men samtidigt ser jag fram emot att få jobba igen. Och i skrivande stund är jag hemma helt ensam och det är en konstig känsla, lite som att jag glömt något, typ barnen :) 
Men tiden ska jag använda till att lära mig mer om textilier och gardiner, så fin dag till er! 

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela