hannaliving.blogg.se

Sticklingar

Publicerad 2016-04-29 19:54:59 i Trädgård, inredning,

Några nya växter & kaffe tidigare idag.
Kvistarna som har stått i vatten i några veckor hade bildat rötter, så jag fick en idé. Har egentligen ingen aning om det kommer funka eller inte, men idag har de planterats ner i jorden. 
Hittade några gamla krukor i vårt förråd som fick duga. Några droppar vatten och näring på det så kanske de tar sig, eller vad tror ni?
Jag har faktiskt planterat om några andra krukväxter också, vilket händer väligt sällan. Jag ställde mig ute och tänkte att det skulle bli en trevlig stund... Men jag fick hålla hårt i växterna så de inte skulle blåsa iväg och grenarna skulle knäckas. Är så vansinnigt trött på blåst, regn och detta kalla väder vi har. Det är snart Maj och var är det härliga vårvädret? Jag hoppas vekligen att det inte är långt borta. 
 Fin Fredag till er! 
 

VÅR

Publicerad 2016-04-13 20:45:51 i Trädgård, allmänt, inredning,

 
Idag har barnen och jag varit lediga! Ingen sovmrgon direkt då Axel vaknade redan klockan sex, men man hinner ju med mycket på en förmiddag ;) Ellen har nyligen lärt sig cykla, så någon liten cykeltur om dagen försker vi få till. Idag fick vi med oss några vitsippor på vägen, det är ett riktigt vårtecken det! Så Härligt att vi har våren & sommaren framför oss!
Fin kväll till er!  
 

Moodboards

Publicerad 2016-04-12 20:41:06 i Inspiration, Trädgård,

Jag har samlat på mig en hel del inspiration till trädgården och olika utemiljöer på min pinterest. Så jag gjorde mig en moodboard med mina favoriter. Ser ni det lilla växthuset gjort av gamla fönster, ett sådant vill jag ha fullt av tomater. Tegelväggen bakom gör det ännu vackrare. 
Jag gillar den lite vildvuxna trädgården, gärna med inslag av olika stenpartier, trädäck, betong och riktigt lummiga oaser att hänga i. Det är något som jag vill få till här hemma. 
Jag har så mycket fina bilder sparade på min Pinterest så jag kunde inte låta bli att göra fler moodboards. Här ser ni en härlig blandning av gröna växter & patinerade lerkrukor.  
Här bytte jag ämne helt och samlade ett gäng snygga outfits, inga färgchocker direkt men snygga bra basplagg. Är väldigt bra att ha den morgonen inspirationen tryter, och det händer ju allt i mellanåt... 
 
Nu sover barnen ( gott förhoppningsvis) och jag ska njuta av lugnet en stund, troligen ingen lång sådan för jag känner mig trött redan. Men någon minut framför teven ska jag nog kunna hålla mig vaken. 
Fin kväll till er! 

Stolarna & en kruka

Publicerad 2016-04-07 20:44:34 i inredning,

 
 
Vi är så nöjda med våra nya stolar. Trivs med formen, den svarta färgen och komforten som vi var ute efter. Vi har suttit i de några gånger nu och de ger känslan vi var ute efter.
Jag var ute efter växter till krukorna på altanen häromdagen, vilket jag inte köpte, däremot blev den en svart lerkruka som smälter in fint här. Fikonträdet hittade jag på jobbet :)
 
 Ha en fin kväll! 

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela