hannaliving.blogg.se

September

Publicerad 2015-09-30 15:17:46 i Loppis, inredning,

September månad är snart slut och jag kollade igenom mina bilder från de senaste veckorna. Här ser ni några av dom. Fortfarande väldigt nöjd med mitt skåp, speciellt all förvaring och höjden. Dit upp når inga små fingrar... 

Planerna på sovrumsbyte har legat på is, men kanske att det närmar sig... 
För att försöka få loss mer yta på skrivbordet har klämmor kommit upp på väggen! Hoppas det hjälper till lite i alla fall ;) 
En liten ananas har flyttat in under min favorittavlan! 

Och känslan över att ha ett färdigmålat hus är helt fantastisk! Nu är det förhoppningsvis flera år tills nästa gång och vi kan ta tag i roligare projekt istället. Eller inga alls, men det är knappast troligt ;) 

Ha en fin dag! 

 

Nya utmaningar

Publicerad 2015-09-25 22:16:48 i Loppis, allmänt, inredning,

 
Här är några Instagram bilder från veckan som gått, där är jag beydligt flitigare om ni vill se mer. 
 
Tiden rusar verkligen förbi, jag som hade en ambition att blogga mer när jag är hemma. Men tyvärr räcker inte tiden till allt jag vill. Och nu har jag dessutom börjat läsa en kurs, för det gäller ju att fylla sina dagar... Nä, det har jag inga större problem med. Men jag vill ju lära mig mer om mitt stora intresse, Inredning. Så nu är jag igång och läser en kurs i ämnet. Jätteroligt och nyttigt att få mer kunskap inom allt vad inredning innebär, både för kommande projekt här hemma, och för framtiden. Så ni kommer säkert få se mer från det framöver. 
Så det ska jag sätta tänderna i nu!
 
Ha enTrevlig Helg! 
 
 

Gästrum med mera

Publicerad 2015-09-09 18:51:44 i allmänt, inredning,

Nya gröna växter & krukor.
Skåpet börjas fyllas och förhoppningen är att få in skrivaren här också. Jag vill så långt det bara går få bort sådana fula pryar och framförallt gömma sladdarna.  
Jag vill ha någon mer lampa till detta rummet, nattgästen måste väl ändå ha en sänglampa?!! Och så är det trevligt att ha många små lampor tända nu när kvällarna börjar bli mörkare.
 
Det blev en sväng till stan idag för att köpa jacka åt Ellen, som jag troligen behöver byta storlek på så vi får väl åka in imorgon också. Jag tycker det är så svårt att veta vilken storlek man ska köpa och vad man behöver för ytterplagg och skor. Och Ellen har visst bara ett par skor som hennes fötter får plats i... Jag tvingade på henne sockor i morse och då började hon gråta och sa att hon inte kan ha sockor i de skorna. Och inte i de flesta andra skorna heller... Så nu måste skogarderoben uppdateras! :) Brevet från förskolan där det står att man ska se över sina barns ytterkläder och skor var visst menat till mig också, hihi. Jag som trodde allt var ok ;)
 
Ha en fin kväll!
 
 

Grön inspo

Publicerad 2015-09-06 20:56:04 i Inspiration,

 
Ni kanske har förstått att jag har kärat ner mig i grönt, så jag tänkte visa er några härliga gröna rum.
Bilden ovan är via min Pinterest och vilka fina toner detta rummet har.
( notera den pesiga granen i hörnet också ;) ) 
 
Fler härliga gröna toner från H&M nuvarande kollektioner.
Och en snygg väggfärg från Jotun. Extra snygg tillsammans med den bruna skinnsoffan & mattan.

Men tyvärr är det inte gröna väggar jag ska måla härnäst, utan det är fortfarande fasaden som gäller. Men det gröna kanske är en bra morot för att bli klar med fasaden, i alla fall för mig.
Nu ska jag dricka upp mitt te framför teven innan det är dags för kudden.
Ha en fin kväll!

Nya växter

Publicerad 2015-09-04 14:47:04 i Loppis, inredning,

Även om jag inte känner mig helt färdig med sommaren, som gick alldeles för fort, så blev jag sugen på att förnya växterna i fönstret. Det hör annars hösten till tycker jag, eller kanske inte när jag tänker efter... Jaja, det blev i alla fall mycket trevligare med nya växter i köksfönstret.
Tyckte dessa växter var så snygga, någon som vet vad det är för något jag köpt?

Och den egenodlade basilikan fick ta plats på vedspisen! 
 
Fredag redan och denna mysiga dagen har gått i rasande fart. Och snart ska säsongens första äppelkaka bakas, ska bli gott att smaka på till kvällskaffet.
Ha en fin Fredag!

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela