hannaliving.blogg.se

Moodboard sovrum

Publicerad 2015-11-04 20:41:25 i Inspiration, inredning,

 
Vi är på gång att ta tag i projektet byta sovrum här hemma och jag är ganska så säker på hur jag vill ha det. Väggarna kommer bli grå, som tapetrullen ovan ( den visar sig tyvärr inte riktigt rättvist eftersom den ser grön ut här), golvet kommer vara i ek som tidigare och taket vitt. Men sedan har jag lite svårare att bestämma mig... Jag har varit inne på blått, gillar den svala känslan som blå nyanser förmedlar. Men som ni vet är jag ju inne i en grön period, så jag fick ändra moodboarden lite för att se. 
Och här är jag nu då. Den blå bilden känns mer harmonisk färgmässigt, men bilden på bäddningen är med för att förmedla känslan jag vill ha i sovrummet. Och bortser jag från de färgerna på bilden kommer det gröna att bli fint. Samtidigt kommer jag ju ha växter i sovrummet även om vi väljer det blå, men det blir inte lika maffigt. Vad tycker ni, blått eller grönt? Det ska i alla fall vara ett harmoniskt, svalt rum med en säng, sängbord, garderober, textilier och lampor. Mer finns det inte plats till och mer behöver man heller inte ha.
 
Och skjutdörrar till garderober, att det ska vara så dyrt om man vill ha lite känsla i dem? Vi kommer bygga vår egna variant, så det kommer ni att få se mer av när vi är där.
Ha en fin kväll! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela