hannaliving.blogg.se

En bukett

Publicerad 2015-11-06 14:37:39 i allmänt, inredning,

Jag gör som så många andra inom sociala medier och visar en sån där "käck" Fredagsbukett! Blommorna har jag ingenting emot, det är väl mer att det ska vara så himla perfekt med ett nystädat hus och vackra blommor som kan bli lite för mycket ibland. Och ni kan säkert tycka att jag är likadan, men verkligen ser ju inte så ut, inte hos mig och säkert inte hos andra heller. Så här kommer den där käcka buketten från vårt perfekta hem ;) 
Med en linslus i bakgrunden... 
Visst var det en fin bukett! Jag tänkte plocka ihop mig en egen bukett, men det behövdes inte när jag såg denna. Gillar att det är mycket grönt i, eucalyptusbladen, kålet (eller vad det är, rätta mig gärna) och den taggiga tisteln gör buketten spretigt vacker. 
Undra var jag ska ställa den egentligen, här blir det i alla fall inte :)
 
Och idag är jag lite extra glad, vår katt Ester har kommit tillbaka efter att ha varit borta i mer än en och en halv vecka. Jag trodde att det var kört, men skönt att jag hade fel. 
Ha en fin Fredag! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela