hannaliving.blogg.se

November

Publicerad 2015-11-30 15:51:49 i allmänt, inredning,

Sista dagen på November är här och jag tänkte visa lite blandade foto från min Instagram. Vi var på en supermysig marknad förra helgen, Kustfolk i Varberg där jag hittade massor av fina saker, trollsländan bland annat. Har köpt hem Amaryllis, varför inte tänker jag?!! Och så har jag blivit med page, en Pillerfikus, ett Cederträd och den nya gröna vasen. 
Och snart kan jag visa upp vårt sovrum, där vi sover vansinnigt gott, förutom i natt då, när det blåste så. 
Ha en fin kväll! 
 

En grön vas

Publicerad 2015-11-16 21:39:34 i inredning,

 
Vi råkade hamna i en inredningsbutik igår och då så jag den där vasen som jag såg för ett tag sedan och inte kunnat släppa. Så nu är den min & grön är den också ;)  
Den är lika fin tom som med kvistar eller blommor i.
Eller såhär? Nä det var nog finast på första bilden. Sådär kan jag ju hålla på i evigheter, ändra om, flytta lite där, hämta andra saker och fler växter. Och istället blir det tomt på ett annat ställe.... Men ikväll flyttas det inget mer, för nu går snart ögonen i kors här. Ha en fin kväll! 

Smygstart

Publicerad 2015-11-13 12:51:35 i Jul, Loppis, inredning,

 
Jo, jag har börjat lite... Det är ju inte så långt kvar till första Advent och eftersom det är så grått ute tycker jag att en liten slinga får lysa upp vår tillvaro. Och ett cederträd står så fint på platsen där eucalyptusen tidigare stod. Den behövde bytas ut (den var visst stendöd ;)) och då fick det bli en sådan här barrig, vintrig och kanske lite, lite julig växt. Fin är den i alla fall. 
Och på övervåningen går det framåt, taket är målat och på väggarna är tapeten på plats. Färgen till skjutdörrarna är beställd och så fort tiden räcker till går det framåt. Känns riktigt roligt att kunna använda mina nya kunskaper inom färgsättning och ljussättning. Ha en fin Fredag! 

En bukett

Publicerad 2015-11-06 14:37:39 i allmänt, inredning,

Jag gör som så många andra inom sociala medier och visar en sån där "käck" Fredagsbukett! Blommorna har jag ingenting emot, det är väl mer att det ska vara så himla perfekt med ett nystädat hus och vackra blommor som kan bli lite för mycket ibland. Och ni kan säkert tycka att jag är likadan, men verkligen ser ju inte så ut, inte hos mig och säkert inte hos andra heller. Så här kommer den där käcka buketten från vårt perfekta hem ;) 
Med en linslus i bakgrunden... 
Visst var det en fin bukett! Jag tänkte plocka ihop mig en egen bukett, men det behövdes inte när jag såg denna. Gillar att det är mycket grönt i, eucalyptusbladen, kålet (eller vad det är, rätta mig gärna) och den taggiga tisteln gör buketten spretigt vacker. 
Undra var jag ska ställa den egentligen, här blir det i alla fall inte :)
 
Och idag är jag lite extra glad, vår katt Ester har kommit tillbaka efter att ha varit borta i mer än en och en halv vecka. Jag trodde att det var kört, men skönt att jag hade fel. 
Ha en fin Fredag! 

Moodboard sovrum

Publicerad 2015-11-04 20:41:25 i Inspiration, inredning,

 
Vi är på gång att ta tag i projektet byta sovrum här hemma och jag är ganska så säker på hur jag vill ha det. Väggarna kommer bli grå, som tapetrullen ovan ( den visar sig tyvärr inte riktigt rättvist eftersom den ser grön ut här), golvet kommer vara i ek som tidigare och taket vitt. Men sedan har jag lite svårare att bestämma mig... Jag har varit inne på blått, gillar den svala känslan som blå nyanser förmedlar. Men som ni vet är jag ju inne i en grön period, så jag fick ändra moodboarden lite för att se. 
Och här är jag nu då. Den blå bilden känns mer harmonisk färgmässigt, men bilden på bäddningen är med för att förmedla känslan jag vill ha i sovrummet. Och bortser jag från de färgerna på bilden kommer det gröna att bli fint. Samtidigt kommer jag ju ha växter i sovrummet även om vi väljer det blå, men det blir inte lika maffigt. Vad tycker ni, blått eller grönt? Det ska i alla fall vara ett harmoniskt, svalt rum med en säng, sängbord, garderober, textilier och lampor. Mer finns det inte plats till och mer behöver man heller inte ha.
 
Och skjutdörrar till garderober, att det ska vara så dyrt om man vill ha lite känsla i dem? Vi kommer bygga vår egna variant, så det kommer ni att få se mer av när vi är där.
Ha en fin kväll! 
 

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela