hannaliving.blogg.se

växter & min överraskning

Publicerad 2015-05-13 09:40:43 i inredning,


Rottingsoffan står kvar och har i dagarna använts lite extra mycket eftersom det byts fönster i resten av huset. Så här har vi läst sagor, vilat och hängt.
Det finns en och annan grön växt i vårt hem, syns ännu mer när vi nu samlat alla på ett ställe. Eller det är egentligen inte sant för det finns fler samlingar än denna :)
Senaste numret av Residence, alltid en lika snygg tidning.
 
Och jag har fått min överraskning! Vilken dag jag hade i Lördags, först fick jag en lista på sådant jag skulle packa med mig. Och redan vid halv åtta åkte vi hemifrån för att börja dagen med frukost på Varbergs stadshotell. Därefter blev det Asia Spa, hur härligt & avslappnande som helst. Och vilket fint ställe det är, genomtänkt in i minsta detalj. En massage bjöds det på och när vi spaat klart blev det lunch med ett glas vitt.
Vi åkte hem, för att senare bege oss mot stan igen för en riktigt god middag på Nami & drink på Grappa. Det blir många Varbergstips nu, men för er som kanske har planer på att åka hit, varsågoda ;) Jag hade helt klart en fantastisk dag med bästa sällskapet på några av Varberg bästa ställen.
 
En bra uppladdning inför renoveringskaoset och målningsarbetet som pågår nu... Och detta med att kommunicera är inte lätt, puh! Men det orkar jag inte skriva mer om nu...
Ha en fin dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela