hannaliving.blogg.se

Renbäddat & tvätt

Publicerad 2015-03-26 15:37:10 i allmänt, inredning,

Bläckfisken och de andra blå kuddarna har fått boa in sin i sovrummet istället för soffan. Det var så många kuddar i soffan att till och med jag tyckte att det blev för många, det ni! Problemet var att de alltid hamnade på golvet och då blir det istället rörigt, och det gillar jag inte.
Våren har kommit av sig lite, men det passar mig bra med tanke på hur full tvättstugan har varit. Våra små katter har nog dragit in på någon slags loppa eller liknande, inte alls roligt då jag och Ellen varit väldigt omtyckta. Så nu har det tvättats sängkläder, kuddar, bäddmadrasser och en farlig massa annat där vi tror att vi har blivit bitna. Katterna får hålla sig utomhus ett tag och ska behandlas lite till innan de får komma in igen, stackarna. Men vi vill inte få fler bett nu.
Förra veckan var vi i Sälen några dagar, så utöver all tvätt jag berättat om hade vi ännu mer från vår lilla semester. Men nu äntligen börjar det ta på högarna. Annars hade vi några riktigt fina och mysiga dagar i Tandådalen.
 
Och snart är det Påsk! Björkriset är inplockat och Ellen vill så gärna att vi ska sätta fjädrar i, precis som de gjort på förskolan. Så det får bli att ta fram påskpyntet snart ;)
 
Ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela