hannaliving.blogg.se

Veckan som gick...

Publicerad 2015-06-08 08:29:28 i allmänt, inredning,

En bukett direkt från trädgården
Och tavlan, som jag brukar hänga upp sommartid har trots sommarens frånvaro kommit upp på väggen. Jag både gillar den och inte, men ibland piggar faktiskt en klick färg upp.
Och träskorna står redo att hoppa i, vanligtvis inte vid den dörren som jag ska ut igenom, men ändå :)
Min goa instagramvän Malin har gjort denna fina Makrame som jag föll för. Jag gillar det lite mer bohemiska, och hallen blev genast lite mjukare och mera somrig.
 
Det har inhandlats växter till vår altan, och jag ska fixa till en del annat innan den är helt klar. Skulle så gärna vilja ha nåt staket eller en spalje eller liknande för att få den mera lummig. Men det är de där med tiden som ska räcka till, så vi får se hur det går. Den får ställa sig i kö, som min sambo sa ;)
Jag ser fram emot en friskare vecka, men varmare vindar och sol. Och till helgen ska jag iväg några dagar och det ska bli riktigt roligt.
Ha en bra start på veckan.

Nya favoriter

Publicerad 2015-06-01 11:22:48 i inredning,

 
Jag som älskar gröna växter har hittat en ny favorit, Eukalyptusträdet! Jättefint träd med små grågröna blad!
Nya svarta skor, utan klack har blivit mina! De kommer användas flitigt till sommarens festligheter!
Och det är redan Juni. Maj har gått alldeles för fort. inneburit för mycket förkylningar, för mycket blåst och kallt väder. Hoppas att Juni kommer med varmare väder, längtar så efter att kunna vara ute utan en massa kläder och utan att blåsa bort.
Men nu, dags att inta köket och fixa lunch.
Ha en fin dag!  

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela