hannaliving.blogg.se

vinklar & vrår

Publicerad 2015-01-22 21:20:57 i allmänt,

 
 
Mannen är på resande fot denna veckan, och då passar det på att strula med lite av varje här hemma. Så vi har fått använda vårt nya badrum istället för det som vi använder till vardags. Då slog det mig hur mycket jag gillar de udda vinklarna som det badrummet har. Det ser man näsan bara när man sitter på toan, men det är ju trevligt att vila ögonen på nåt man gillar även då ;)
Är så nöjd med att vi valde att kakla ända upp på ena väggen och att vi satte träpanel på väggen där dörren är. Och valen av dörrhandtag och strömbrytare.
En stege i gulnad vitfärg har provisoriskt fått flytta in som handdukshängare, behövde lite mer häng. Men med ny färg så är det inte omöjligt att den får stanna.
 
Jag vågar knappt skriva det, men båda barnen har somnat nu. Så innan jag slår igen mina blå, blir det en skön stund framför datorn. Vissa dagar går allt av bara farten och idag har det varit en sådan dag, har hunnit med massor. En härlig känsla enligt mig ;)
Ha en fin kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela