hannaliving.blogg.se

Sovrummet

Publicerad 2015-12-08 09:37:30 i inredning,

 
Här ser ni vårt omtapetserade sovrum med de nya garderobsdörrarna. Ber om ursäkt för dåliga bilder, men kameran och jag är inte kompisar för tillfället. 
Sänggaveln kommer fram så mycket mer nu än den gjorde tidigare, det gillar vi. Och sladdar är inte snygga, men med Renova eluttag blir det i alla fall något trevligare. 
En hemmagjord stjärna och en slinga såklart! 
Det är de gamla garderobsstommarna, men nya skjutdörrar av mdf målade med Kalkitir. Beslagen i antik mässing ger dörrarna och rummet lite extra karaktär, och jakten på snygga sänglampor i samma stuk fortsätter. 
Knits <3
Jag måste säga att jag känner mig väldigt nöjd med mina färgval, gillar den svala känslan som sovrummet får. Än så länge kör vi på samma textilier som tidigare, men såhär i efterhand kommer jag helt klart välja på det blå alternativet. Ventilen och markissnöret sticker i mina ögon, så det får bli en vit, skir gardin för att täcka över de så småningom. 
Dags att ta tag i en dag som färgmässigt går i samma nyanser som sovrummet!
Ha en fin Tisdag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela