hannaliving.blogg.se

Bröllopsdukning

Publicerad 2015-08-20 21:55:03 i Dukning,

I helgen som var hade jag i uppdrag att duka till min kära systers bröllop, en för mig jätterolig uppgift.
Ovan testade jag lite för att se hur det kunde bli. Temat var att köra på loppis vaser, flaskor och ljuslyktor. Växterna skulle gå i grönt & vitt och vi ville använda så mycket som möjligt från naturen. Besticken lindades in i servetten med gjutesnöre runt och däri skulle även namnlappen sitta. Och en havrekvist för att binda ihop det med de gröna.
Så här ser ett bord ut, alla bord med olika vaser och ljuslyktor.
Honnörsbordet i bakgrunden fick såklart lite extra blommor
Eftersom vigseln var i tältet stod alla stolar utställda när gästerna kom, när den var över ställde vi sen i ordning borden tillsammans med stolarna. Halmbalarna med sin runda form & färg passade bra in och gjorde att det blev mer ombonat. Och lite extra grönt såklart!
Och kvällen, ja den var verkligen helt underbar! Det vackraste brudparet, god mat, glada gäster som sjöng och höll fina, roliga och rörande tal och galet mycket bra musik & dans. Enda nackdelen är att en sådan kväll går alldeles för fort... Men vi lever på den länge!
 
Nu ska vi hitta in i vardagen igen och vi njuter av att sommaren äntligen levererar!
Ha en fin kväll!
 
 

Kommentarer

Postat av: Creadomi

Publicerad 2015-08-22 13:54:07

Så fint med grönt och vitt. Enkelt men väldigt vackert. Kan tro dom var nöjda.
Bröllop är ju så roliga att gå på. Ska på bröllop nu i september och jag längtar verkligen. Det brukar vara så kärleksfullt och fin stämning.

Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela