hannaliving.blogg.se

Nymålat

Publicerad 2015-08-27 13:24:44 i Loppis, inredning,

Detta gamla linneskåp köpte jag tidigt i våras på loppis och sedan dess har det stått i min lilla verkstad ( ska bli verkstad någon gång i framtiden i alla fall). Och nu när vädret varit sämre har jag tagit mig an skåpet.
Är dock aningen osäker på färgen då jag skulle vilja ha den någon ton grönare och kanske något smutsigare. Men jag ska börja med att förstärka det gröna med fler växter och andra gröna detaljer för att se om det blir bättre. Har helt kärat ner mig i gröna toner i inredningsväg, både väggar & textiler. Ovanligt för en sådan gråbeige person som mig.
Och när jag var i färgaffären i veckan så fick jag inte direkt färre idéer, men jag ska låta tapeten i bakgrunden vara kvar ett tag till. Det finns som sagt annat som går före. Ska hitta en färg, eller mörk tapet till vårt sovrum och ett par vansinnigt snygga & dyra skjutgarderober som jag såklart fastnat för... Men mer om det i ett annat inlägg.
Jag njuter av regnet utanför och passar på att fixa inomhus istället. Nu ska de nytvättade klädbergen som ligger på köksbordet sorteras in.... Ska bara dricka upp kaffet först. Ha en fin Torsdag!

En uteplats

Publicerad 2015-08-22 09:04:18 i Trädgård,

Hammocken är målad med svart slamfärg och är en av våra favoritplatser på sommaren. Så skön att hänga!
På denna plats ska vi sedan grusa upp och plantera fler växter för att få det mer ombonat och lummigt. Gillar platsen som den är, men vill att det ska bli mer som ett rum. Kanske att vi gör något litet tak också... Idéer finns som vanligt, men innan detta projekt påbörjas har vi annat som ska hinnas med.
Idag är det dags för ännu ett vackert bröllop, så det är dags att stryka kläder och fixa lite inför det.
Önskar er en fin Helg!

Bröllopsdukning

Publicerad 2015-08-20 21:55:03 i Dukning,

I helgen som var hade jag i uppdrag att duka till min kära systers bröllop, en för mig jätterolig uppgift.
Ovan testade jag lite för att se hur det kunde bli. Temat var att köra på loppis vaser, flaskor och ljuslyktor. Växterna skulle gå i grönt & vitt och vi ville använda så mycket som möjligt från naturen. Besticken lindades in i servetten med gjutesnöre runt och däri skulle även namnlappen sitta. Och en havrekvist för att binda ihop det med de gröna.
Så här ser ett bord ut, alla bord med olika vaser och ljuslyktor.
Honnörsbordet i bakgrunden fick såklart lite extra blommor
Eftersom vigseln var i tältet stod alla stolar utställda när gästerna kom, när den var över ställde vi sen i ordning borden tillsammans med stolarna. Halmbalarna med sin runda form & färg passade bra in och gjorde att det blev mer ombonat. Och lite extra grönt såklart!
Och kvällen, ja den var verkligen helt underbar! Det vackraste brudparet, god mat, glada gäster som sjöng och höll fina, roliga och rörande tal och galet mycket bra musik & dans. Enda nackdelen är att en sådan kväll går alldeles för fort... Men vi lever på den länge!
 
Nu ska vi hitta in i vardagen igen och vi njuter av att sommaren äntligen levererar!
Ha en fin kväll!
 
 

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela