hannaliving.blogg.se

Påskpynt i sin enkelhet

Publicerad 2015-04-01 16:15:53 i allmänt, inredning,

Hämtade in några kvistar trollhassel från trädgården och med några vita fjädrar i så är det alldeles lagom neutralt påskpynt för mig.
Knopparna på kvistarna är redan stora, kanske jag har bättre tur med dessa än jag hade med Magnolia kvisten som det tyvärr aldrig blev något av.  
Jag har haft en ovanligt seg dag med en förkylning som inte vill ge med sig. Tog en promenad med barnvagnen men kände att det tog emot i kroppen, så det blev ingen lång runda. Har istället vilat, läst nya Sköna Hem, och tagit det så lugnt jag kan med barnen. Snart kommer mannen hem och då går vår lilla familj på ledighet. Ska bli härligt med några dagar tillsammans, förhoppningsvis med hyfsat väder så vi kan fortsätta i trädgården. Men vi har inga måsten och det är skönt.
Ha en fin Onsdag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela