hannaliving.blogg.se

Inspo

Publicerad 2015-04-21 10:12:18 i Inspiration, Trädgård,

Jag tänkte visa er bilder på det som inspirerar mig allra mest för tillfället...
Denna vansinnigt snygga och ombloggade lägenhet som tillhör en av mina favoritbloggare, Johanna, fler bilder kan ni se här. Älskar stilen, mixen av prylar och material och framförallt färgvalen! Gillar ni den så ligger den ute till försäljning.
 Spana in köket!!! Hur snyggt som helst!
Hela LovelyLife portalen med deras otroligt duktiga bloggare är de som inspirerar mig mest för tillfället. De har även riktigt snygga hemma hos reportage och Seventeendoors söndagskrönika som alltid är mycket läsvärd.
Vi spanar in husvagnsinteriör, vilket inte denna bild visar, men visst ser den härligt ut. Snart är ju säsongen här och vi får se vart det bär hän denna sommar. Hoppas på att hitta några guldkorn i Sveriges södra delar.
Är allt lite avis på alla som har ett vackert blommande Magnoliaträd såhär års. Men jag har planerat en buske så om några år har jag förhoppningsvis egna blommor att njuta av. Bild från Viktoria Skoglund
Och vita sneakers, jag letar fortfarande efter de perfekta paret!
 
Ikeas Livet Hemma är som vanligt full av inspiration, bland annat denna stolen! Vår altan är tvättad, men vi har inte bestämt om vi ska behandla den mer eller inte. Så tills dess letar jag idéer till årets version!
Vårt trädgårdsland växer sakta framåt och jag längtar tills det börjar växa, tills vi har grus runt omkring och tills jag kan måla lådorna svarta. Gillar det vildvuxna på denna bild tillsammans med det mer moderna och strama.
 
Det finns mycket som inspirerar mig och huvudet blir lätt fullt om man säger så.
 Nu ska jag passa på att ta en kaffe i solen, och så ska jag fortsätta att pyssla om våra små sjuklingar <3
 
Ha en fin dag!
 
.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela