hannaliving.blogg.se

En urna

Publicerad 2015-04-12 18:57:08 i allmänt, inredning,

Jag röjde i vårt lilla "krukrum" som vi har i ett av uthuset och hittade denna urna, men som terrakottafärgad. Efter några lager färg blev den riktigt snygg.
En kvist från Plommonträdet.
Helgen är snart över och vi har fått gjort en hel del. Altanen är behandlad med ett medel som gör att den inte ska bli så grön, och det ser redan ut som att det funkar. Gungställningen som mannen har byggt har nu fått sina gungor, så det har gungats lite...  Vi har fyllt kärran med sådant som ska åka till tippen i veckan, alltid lika skönt att få rensat. Och jag har släpat in en möbel som fanns på logen, inte alls omöjligt att den får stanna kvar. Men mer om det i ett annat inlägg... ;) Efter lite hämtmat nu i kväll så ser jag fram emot att få sjunka ner i soffan och lyssna på regnet och blåsten utanför. Ha en fin kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela