hannaliving.blogg.se

Ny pärontavla

Publicerad 2014-09-22 09:25:24 i allmänt, barn,

En ny tavla har kommit upp på Ellens rum, Pirum Parom beställd från Cirkusfabriken. Tycker att den är riktigt söt och den passar fint på E rum. Ugglelampan är fyndad från jobbet.

Då är det en ny veckan igen och idag sov vi ganska så länge här hemma, riktigt skönt att inte gå upp innan vid halv nio ;) Har inga direkta planer för dagen, men det finns några småsaker att ta tag i om jag vill. Som att plocka upp alla sommarskor, känns inte som att de kommer användas mer nu. Blev höstigare bara under eftermiddagen igår, men det känns faktiskt lite mysigt. Kanske att vi sticker inom stan och köper svart färg och tittar på fler växter, vi får helt enkelt se.
Hoppas ni får en fin start på veckan!
 

Kommentarer

Postat av: Fredrika - baraetthem

Publicerad 2014-09-22 20:05:07

Åh, den är ju så söt den där pärontavlan. Hoppas ni haft en skön dag. Skönt ibland med inga planer. Jag städade också bort sommarsaker i helgen, för nu är den nog över på riktigt:)

Kram och ha en fin kväll!
Fredrika

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela