hannaliving.blogg.se

Sängborden är på plats

Publicerad 2014-05-17 08:43:41 i inredning,

 
Sängborden som jag fick när jag fyllde år är på plats! Och det känns riktigt bra, känns som att vi har möblerat sovrummet lite mer på riktigt. Här har vi ju tidigare bara haft sådant som har blivit över eller som har funkat som sängbord. Men nu finns det två riktiga sängbord med låda och allt. Köpta från Mio.
Förra helgen åkte jag förbi en butik utanför Varberg som säljer vansinnigt mycket snyggt i inredning och möbelväg, Studio Pompone. Två kakelplattor, en ljuslykta, två betong diamanter och några krokar som ännu inte kommit på plats fick följa med hem. Krokarna ska förhoppningsvis komma på plats i helgen.  
 
Lördag morgon, och det verkar visst vara min tid framför datorn. Veckan har gått så fort, jag som hade planer på att blogga långt innan dess, men det har inte blivit så. Solen lyser och det ska visst bli uppåt tjugo grader idag, så det får helt enkelt bli en dag utomhus.
Ha en fin Lördag!

Kommentarer

Postat av: frida svensson

Publicerad 2014-05-20 11:43:20

jättefina sängbord! nu ångrar jag nästan de vi köpte, borde väntat ut tills jag såg dina här!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela