hannaliving.blogg.se

Jag gjorde det...

Publicerad 2014-05-30 21:28:36 i Trädgård,

 
Jag klarade det, att åka till trädgårdsaffären och komma hem med det som fanns på listan alltså! Helt otroligt! Och här ser ni hur det blev med de nyinköpta växterna. En Pion som jag hoppas kommer att ge ifrån sig massor av fina blommor om några år. ( fast nu ser den minst sagt tanig ut, jag vet...)
En liten häck av järnek får rama in en del av landet och i urnan blev det några funkior. Och nu ska jag inte flytta runt växterna en massa som jag brukar. Jag har ett litet land på framsidan där jag inte har flyttat runt växterna och vilken skillnad det blir. De hinner ju rota sig lite bättre och växa till sig. Så nu ska jag se detta land som klart för några år framöver :)
Vi har haft ännu en skön ledig dag och några fräknar fler har det också blivit!
Och korten på Ellen är hämtade så nu ska vi "bara" bestämma vilka vi ska ha, inte det lättaste det där. Men ska bli kul att framkalla nån ny bild till fotoväggen.
Ha en fin kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela