hannaliving.blogg.se

Ett bord med lite av varje...

Publicerad 2014-03-19 18:58:00 i Trädgård, allmänt, inredning,

Såhär ser vårt matsalsbord ut för tillfället... Ett samlingsbord för lite olika små projekt kan man kalla det.
Det växer ruccola och smörgåskrasse, linnegardinerna som väntar att på att rundstaven ska vitmålas och sättas upp och färgen som köptes i Lördags. Men längre än så har det inte kommit. 
Är fortfarande lite osäkert på vad det är jag ska måla, men det lutar mest åt vårt extrabord som idag är grönt och inte passar in någonstans. Eller kanske möblerna i finhallen...
Men här ligger det bra i väntan på att något händer...
 
Idag har vi haft vår lediga dag. Någon sovmorgon blev det inte, Ellen vaknar strax efter att det blivit ljust ute nuförtiden. Kanske läge att dra ner persiennerna om det nu kan hjälpa. Men i morse passade det bra, frukost vid halv åtta och efter det började vi med städningen av ett rätt så smutsigt hus. Klockan elva var allt klart! Skönt som bara den. Vi har lagat mat, slappat lite och fikat med en riktigt söt liten tvåmånaders tjej.
 
Hoppas ni har haft en fin dag!
Go kväll!

Hänt sen sist...

Publicerad 2014-03-15 19:28:05 i allmänt,

 
Det blev en liten paus härinne och i pausen har bland annat en London resa hunnits med. För jobbets räkning, men ändå, hur roligt som helst. Här ser ni några bilder från mobilen. Oxford street, bussar, taxi och sol i London :)
Hyde Park från Taxin!
Kaffepaus!
Vi tittade förbi selfridges inredningsavdelning lite snabbt, riktigt snygga urnor och lyktor i koppar!
Utomhus blommade körsbärsträden och Magnolian, men jag fick tyvärr ingen bild på det. Men från blomsteravdelningen på Selfridges fick jag däremot en bild! Vi har haft en riktigt bra resa, och London skulle jag lätt åka till snart igen.
 
Idag har vi mest kör runt, fått fixat lite smågrejer, ätit lunch på stan och inhandlat en ny kalkfärg som jag tänkte börja måla med imorgon... Ska bara bestämma vad jag ska måla också, typiskt mig att bara köpa färg utan att ha en plan. Men jag ska nog komma på nåt! Ska visa er så snart det är klart.
 
 Här sätter vi snart på Hunger Games två och jag ska göra allt för att hålla mig vaken! :)
Önskar er en fin Lördagskväll!
 

Nya utekrukor & altanfunderingar...

Publicerad 2014-03-02 12:31:31 i Trädgård,

 

I Fredags fick jag syn på denna cementkruka på jobbet, det är verkligen exakt sådana som jag har letat efter! Perfekt året runt kruka i större storlek, med rätt färg & form. Så det vara bara och slå till, ville inte riskera att de skulle hinna sälja slut!
Så nu sitter jag framför datorn och letar inspiration till sommarens altan. Åh som jag längtar till lite vårvärme & sol nu, längtan blir inte direkt mindre av att se alla gröna och soliga bilder. Men snart är vi faktisk där.
 För modernt för oss, men jag gillar det lummiga och växterna i krukorna.
Så underbart charmigt, lummigt och lite rörigt. Men vansinnigt mysigt!
Denna har ni sett förut, men jag gillar mixen på denna altan, Mycket växter, olika rum på altanen och solstolarna är så snygga. Bilderna är via pin Pinterest!
Jag fortsätter nog att leta inspiration, tar mig en kaffe till och hoppas det hjälper mot huvudvärken som inte vill ge sig idag. Hoppas ni får en fin Söndag!
 
 
 

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela