hannaliving.blogg.se

Vilken kväll...

Publicerad 2014-06-15 21:27:46 i Trädgård, allmänt,

 
Vår utsikt över fälten & vindkraftverken, vackert eller hur?  Efter en dag med rätt så mycket vind har det nu blivit helt vindstilla och det är riktigt skönt ute.
Dagen har vi mest tillbringat i trädgården, rensat ogräs, vattnat, klippt gräs och så har vi slappat. Eller främst jag ;) Har legat in min nya stol som inhandlades igår och som efter en dag får helt klart godkänt. Men nu ska jag gå ut en liten sväng till och njuta av vädret. Ha det fint!  

Kommentarer

Postat av: Sara

Publicerad 2014-06-16 22:07:13

Heeeej bloggkompis :) Tack för hälsningen hos mig. Ja det är allt bra skönt att ha ett uterum att vara i, ett färdigt uterum dessutom!! :)

Jag kan bara hålla med om att er utsikt är to die for! Ni kan ju inte ha en antydan till stress i kroppen nånstans när ni bor sådär i det där rofyllda landskapet :)
Kram, så hörs vi!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela