hannaliving.blogg.se

En mulen ledig dag

Publicerad 2014-06-04 18:58:00 i Dukning, allmänt,

Visar idag några bilder från helgens dukning. Hundkex är verkligen fina att ta in, tyvärr så fäller de väldigt mycket och snabbt men det är väl sådant man får ta :) Gillar att bara ta en sväng i trädgården eller en promenad och se vad man kan hitta att ta med in.
 
 
Idag har vi haft en mulen dag, men det var faktiskt riktigt mysigt! Vi hade sovmorgon, åt en lång frukost, hämtade paket inne i stan, promenarat i småregn och bara softat. En dag som passade framförallt mig idag.
Imorgon ska jag på trendföreläsning med jobbet, ska bli riktigt roligt. Jag brukar få hela huvudet fullt av inspiration och idéer efter en sådan dag. Så det ser jag fram emot. Sedan har vi ju Nationaldag och den ska vi fira med tjejhelg, så de kommande dagarna är det fullt upp med kuligheter!
Nu ska jag slå mig ner bredvid Ellen och Blixten McQueen.
Ha en fin kväll!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela