hannaliving.blogg.se

Nya vindar

Publicerad 2014-07-29 16:49:11 i allmänt, inredning,

I denna sommarvärme är en fläkt i sovrummet ett måste. Vi har tidigare haft en mindre och mycket, mycket ful variant, men på vår lilla semestertripp åkte vi förbi denna bra mycket trevligare fläkt. Så den fick följa med oss hem. Och visst, det är en fläkt men denna är ändå ganska snygg i alla fall.
Så när solen har gått ner öppnar vi fönsterna på vid gavel och kör på med fläkten för fullt!
Idag har vi haft ännu en slapp sommardag i solen. Jag har fått rensat en rabatt, tvättat lite, badat och legat på luftmadrassen en bra stund ;) Bästa stället där tom jag kan ligga på magen ;) Nu sitter jag en snabbis vid datorn med Lars Winnerbäck i bakgrunden, underbar musik.
Ha en fortsatt fin sommarvecka.

Premiärturen med husvagnen

Publicerad 2014-07-26 21:40:30 i allmänt,

Efter en vecka i vår "nya" husvagn är vi nu på hemmaplan igen! Riktigt skönt att komma hem, även fast vi har haft det toppen på alla vis. Vansinnigt varmt har det varit även om man inte ska klaga, och jag är nog lite extra varm med tanke på magen...
Vi har hållit oss intill olika sjöar, så alla dagar har vi badat och varit på stranden, (dock i skuggan en del med tanke på hettan). Och Ellen har lekt på varenda lekplats som vi har sett ;)
Vårt land är verkligen vackert!
Men frågan kvarstår fortfarande om vi är några campare eller inte, men vi är inte helt avskräckta i alla fall ;) Och är det någon som har tips på bra och gärna lite lummiga campingar så blir vi bara glada!
Nu längtar jag till den riktiga sängen, ha en fortsatt fin Lördagskväll!
 
 

Kontorshyllan med lite färg i

Publicerad 2014-07-15 09:56:15 i inredning,

En ny bok, en blomma i en kruka med en färg som jag själv inte hade köpt tillsammans med den gamla skrivmaskinen står nu i kontorshyllan. Ja, lite mint/ turkos toner förgyller hyllan på kontoret för tillfället, en lagom dos av färg för en ganska naturnära inredning i övrigt :)  
Och boken är alldeles ny och ska läsas under semestern :)
Tisdag och fortfarande lite halvdant väder, men då passar vi på att få gjort lite annat här hemma. Rensa lite, klippa gräs, fylla husvagnen och kanske baka nåt att ha i frysen. Det finns inget att bjuda på från frysen för tillfället så det kan vara en av dagens planer. Vi får helt enkelt se vad som blir av denna dagen.
Ha en fin Tisdag!
 
Kram Hanna

Tavelvägg & klänning

Publicerad 2014-07-14 20:06:49 i allmänt, inredning,

Två nya foton på vår lilla tjej har tillkommit på tavelväggen, men jag vill ha in några nyheter också... Så det spanas efter någon ny tavla & några nya foton är framkallade.
Här är det semester för hela slanten! Dagen har varit helt ok vädermässigt, inget strandväder men heller inget regn. Och enligt prognosen ska det bara bli bättre och bättre i veckan. Idag har vi varit en tur i stan, jag ville ha en långklänning till. Men det var inte det lättaste att hitta någon klänning som passar till en gravidmage. Så det blev inga inköp... Får väl se om garderoben kan innehålla något gammalt som funkar. Men jag blir så trött på det som finns och utbudet krymper ju för varje vecka som går ;)
 
Snart ska nog husvagngen vara klar att bo i också, så premiärturen närmar sig.
Hoppas att ni har haft en fin start på veckan!
 
kram Hanna

Sommar & semester...

Publicerad 2014-07-11 22:33:54 i Trädgård, allmänt,

Sommarens första semesterdag är snart slut & vilken go dag vi har haft! Sovmorgon, frukost på altanen, en heldag på stranden med ett gott gäng, första doppet i havet, en kort eftermiddagsvila och kvällsmat på altanen. Sedan fick det bli ett dopp i poolen som är nästan 30 grader i nu. Helt klart badvänligt!

Här håller vi även på att få klart husvagnen som köptes i veckan, så snart ska den vara klar för premiärturen. Så får vi se om det här med husvagn är vår grej eller ej :) Nu ska jag gå ut och slå mig ner på altanen igen, kvällarna är helt underbara så det gäller att passa på att njuta av de.
Ha en riktigt fin kväll!  

En liten keramikurna med lock

Publicerad 2014-07-02 18:14:26 i inredning,

 
I helgen som gick åkte jag till Träslövs trädgård här i stan, en riktigt fin butik med hur mycket växter och krukor som helst. Bland annat den bruna keramikurnan med lock som ni ser här. Och jag fick lite feeling för det bruna kan man säga...
Lampan har ni sett förut, men det är en av mina favoritlampor som nästan aldrig är tänd men är fin ändå. Krukan och den lilla ampeln hittade jag i "krukrummet" som jag fick ta över efter min mormor & morfar. Och det rummet har fyllts på genom åren men är vansinnigt bra att ha. Bra förvaring när lusten att byta slår till, och det händer ju då & då...

Idag har vi haft en riktigt fin dag på västkusten, lite blåsigt med hittar man lä så är det jätteskönt. Så jag har suttit någon timma eller två i min nya sköna solstol :) Nu är det dags att göra sig klar för kvällens tjejfika. Ha en fin kväll!

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela