hannaliving.blogg.se

Dagens flickrum...

Publicerad 2014-01-22 18:57:08 i barn, inredning,

För ett tag sedan köpte vi en ny säng till Ellen. Vi slog till på en dagbägg i vuxenstorlek, känns bra att kunna ligga bredvid henne utan att vara tvungen och krypa ihop som en boll... Så nu har hon minst sagt gott om plats i sin nya säng ;) Och vi har en dubbelsäng att låna ut om vi får gäster!
Byrån är ett riktigt fynd, 40 kronor på loppis. Med nya knoppar på blev den riktigt fin!
Några kuddar, såklart! Perfekt att ha massa kuddar i sängen när vi sitter och läser saga! Pälskudden och den längst fram är från H&M Home!
 
 
Denna underbart söta lilla korgstol hade jag när jag var liten! Så roligt att den fortfarande finns & att Ellen har fått den ;)
Så här ser ni en del av hennes rum, den andra delen är inte fullt lika städat kan jag säga, finns knappt golvyta att gå på ;) Men det ska väl lite så på ett barnrum?
 
Ha en fin kväll & jätteroligt att ni tittar in hos mig ;)
Kram
 
 

Kommentarer

Postat av: Emilykjerrman

Publicerad 2014-01-22 22:26:36

Jättefint verkligen :))
Har länge tänkt att jag vill köpa knoppar och piffa till en byrå, men de har inte blivit av. Finns ju så många fina! Vi får ses snart!! :)) kram

Postat av: Fredrika

Publicerad 2014-01-23 20:56:22

Så fint!! Och jättesmart med sängen som även kan fungera som gästsäng:)
Jag är nästan aldrig på Netto heller, efter att ha varit där två gånger och de aldrig hade allt så gav jag upp. Men nu fick de bli ett besök för de fina boxarna:)

Hoppas du har en fin kväll, kram fredrika

Postat av: Sara

Publicerad 2014-01-27 20:14:06

Va fint! Där trivs hon nog lilla Ellen. Snart dags för oss också att börja att fundera ut vad vi vill ha för säng till vår Elvin. Inte för att han börjar bli för lång, men däremot för tung ;) Något liknande vore inte så dumt för vi kommer ju att behöva ligga bredvid honom tills han somnar för att han inte ska kliva ur om han inte vill sova. AJa, det blir ett senare problem.. :) Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela