hannaliving.blogg.se

Vattenfärg, julklapp & nya projekt

Publicerad 2014-12-29 16:32:16 i Jul, allmänt, inredning,

 
En paket ur Ellens paketkalender innehöll vattenfärger, så vi har målat en del det sista. Här ser ni en av mina fantastiska verk ;) Är verkligen kass på att måla, men det var lite kul att sitta och leka med färgerna.
Och här är en av mina fina julklappar, längtar så tills den kommer upp på väggen.

Dagen blev inte som vi hade tänkt oss idag, men den blev bra i alla fall. Vi har börjat att organisera upp Ellens rum för att få plats med mer kläder och leksaker. Med en till i familjen så behövs det helt klart mer förvaring, så fler byråer och mer struktur ska det bli här. Och Ikealistan växer, så den får vi beta av en annan dag.
Det blev en promenad i snöfall idag, så härligt. Tyvärr ser det inte ut som att den kommer att stanna, men vi hoppas att det kommer mer snö senare. Längtar tills vi kan åka pulka och häst & släde.
 Nu är det dags att laga till lite mat, idag kör vi spaghetti med räkor & chilli.
 
Ha det gott!
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2014-12-30 22:56:43

Verk av Emma verkade vara årets julklapp:). Hoppas att du tycker att fåglarna även passar i mitt nya rum:)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela