hannaliving.blogg.se

Matsalen

Publicerad 2014-12-03 11:41:09 i Loppis, inredning,

Här ser ni skänken som har kommit på plats, med kran och allt ;) Det ska piffas lite till innan jag är helt nöjd men jag är väldigt glad över att ha flyttat hit den. Det hela känns mera färdigt och att kunna fylla på vatten här är ju kanon. Samt att ha lite mer förvaring, det kan man aldrig få för mycket av.
Jag ville ha in lite metall i inredningen. Det visade sig att svärföräldrarna hade denna fina gamla kopparkittel som de inte använde, så nu får den pryda vår matsal istället. Tycker den är riktigt fin och den passar så bra här.
De senaste dagarna har vi haft fullt upp med roligheter, men idag har vi en lugn & skön dag hemma. Lite fix blir det alltid men inget som måste göras och det är så skönt. Hoppas ni har en fin dag mitt i veckan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela