hannaliving.blogg.se

En Blocket tripp

Publicerad 2014-12-14 19:55:17 i Inspiration, Jul, allmänt,

 
Vi har sedan ett tag tillbaka letat efter en gammal kökssoffa och idag begav vi oss söderut för att titta på en. Och visst blev det köp, superfin var den och den passade fint i vårt kök, bilder kommer såklart ;) Men efter att soffan var inhandlad så ville vi äta nåt, och inte på nån trist vägkrog eller nån snabbmat utmed vägen. Så vi frågade damen vi köpte soffan av och hon rekommenderade ett ställe som hette Slättarps Gård alldeles intill. Och vilket mysigt ställe.
Så det blev lunch med mannen & Axel som sov i vagnen ;)
Här ser ni restaurangen
En titt i butiken som hade massor av fina inredningsdetaljer, möbler, leksaker och kläder till hela familjen.
Ett riktigt fint ställe med smakfullt inredda lokaler, god mat och fin butik, helt i min smak. Timmarna i bilen är redan glömda ;)
Helgen är snart slut och vi går in i sista veckan innan jul, dags att "jula" till det lite extra nu. Och så ska det bakas julgodis ;)  

Kommentarer

Postat av: Småstadsfrun

Publicerad 2014-12-16 21:12:36

Det här med att blocket-fynda tycker jag är himla kul! Har köpt (och sålt) hur många grejer som helst. Ibland gör vi som ni, att vi tar en liten utflykt när vi ändå är ute och kör. Har också frågat flera säljare om bra matställen och även blivit frågad. Kul det där att man kan hjälpa varandra.
Hoppas du blir nöjd med köpet!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela