hannaliving.blogg.se

Ny färg i hallen...

Publicerad 2014-08-19 11:53:38 i allmänt, inredning,

Det har målats lite här hemma i helgen som gick... Spegeldörrarna till skjutgarderoben i hallen håller på att få nytt utseende. Nu ska de bara vaxas innan de är helt klara. Plus att garderoben inuti ska organiseras på bättre sätt och rensas lite också.
Och då vill jag ju såklart ändra lite mer i hallen, så det har jag börjat med... Men jag vill ha lite nytt för att få till en välkomnande och mysig känsla.  
Men bänken får se ut såhär tillsvidare, så jobbar vi vidare med resten.
 
Här har det inte varit mycket aktivitet det senaste, men sedan jag började jobba efter semestern så har min dos av energi varit nästan obefintlig. Är nåt så vansinnigt trött efter en dag på jobbet så efter kvällsmaten så har jag näsan bara legat i soffan. Men jag ska inte klaga, kommer snart att gå på föräldraledighet. Så tills dess får ni har överseende ;)
Snart dags att fixa till lite lunch här hemma och sedan får vi trotsa blåsten och ta oss ut en sväng.
Ha en fin dag!
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela