hannaliving.blogg.se

Hallen

Publicerad 2014-08-31 11:05:16 i inredning,

 
Det har ju hänt lite i hallen här hemma. En klädhängare har fått ny plats, en ny lampa, och en bättre helkroppsspegel är på plats.
Och garderobsdörrarna har fått ny färg!
Och jag visar bara en lite bit av insidan av en anledning ;) kaoset ger inte mycket till inspiration.
Men jag är riktigt nöjd med färgen på dörrarna! Känns väldigt mycket bättre än de vita som vi hade innan.
Jag var lite inne på att fixa nytt skåp framför spegeln, men jag måste säga att jag gillade att ha kvar lite träkänsla. Så det får stanna ett tag till.
 
Här är det alldeles tyst hemma, Niclas och Ellen har åkt iväg en sväng så jag passar på att sitta här i lugn & ro. Önskar er en fin Söndag!
 
  

Ny färg i hallen...

Publicerad 2014-08-19 11:53:38 i allmänt, inredning,

Det har målats lite här hemma i helgen som gick... Spegeldörrarna till skjutgarderoben i hallen håller på att få nytt utseende. Nu ska de bara vaxas innan de är helt klara. Plus att garderoben inuti ska organiseras på bättre sätt och rensas lite också.
Och då vill jag ju såklart ändra lite mer i hallen, så det har jag börjat med... Men jag vill ha lite nytt för att få till en välkomnande och mysig känsla.  
Men bänken får se ut såhär tillsvidare, så jobbar vi vidare med resten.
 
Här har det inte varit mycket aktivitet det senaste, men sedan jag började jobba efter semestern så har min dos av energi varit nästan obefintlig. Är nåt så vansinnigt trött efter en dag på jobbet så efter kvällsmaten så har jag näsan bara legat i soffan. Men jag ska inte klaga, kommer snart att gå på föräldraledighet. Så tills dess får ni har överseende ;)
Snart dags att fixa till lite lunch här hemma och sedan får vi trotsa blåsten och ta oss ut en sväng.
Ha en fin dag!
 

 

Den sista semesterdagen...

Publicerad 2014-08-03 19:32:57 i Trädgård, allmänt,

 
Tre veckors ledighet är över för den här gången. Men vilka sommarveckor sen då, vädret kan jag verkligen inte klaga på och inget annat heller för den delen. Idag har jag haft en eftermiddag helt för mig själv, väldigt skönt samtidigt som det känns lite väl tyst. Men det gäller att passa på att njuta av det istället. Så jag har suttit i solen på altanen med ett gäng tidningar... Finns ju en och annan sådan i detta hem ;)
Och mina absoluta favoriter höstanemonen, blommar nu fint i trädgården!
 Och mitt syrenträd blommar för andra gången i sommar :)
Imorgon ringer klockan 05.00 igen så det gäller att komma i säng i tid ikväll.
Men nästa måndag blir utmaningen att ha fått Ellen i fas igen efter sommarrutinerna. Hon har knappt somnat innan tio en enda kväll. Tips på hur man kommer tillbaka till de vanliga rutinerna igen smidigt, mottages tacksamt ;)
Ha en fin kväll!

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela