hannaliving.blogg.se

Höstsöndag & soffbord

Publicerad 2013-10-27 11:15:15 i allmänt, inredning,

 
 

Jag kan inte låta bli att fota alla fina färger som är i naturen nu, fast mina bilder blir ju inte i närheten så fina som verkligheten. Men en liten känsla får man ju i alla fall...
Har idag plockat in de sista trädgårdsmöblerna och tagit in några krukor som hängt med sedan sommaren. Så nu blir det en mellanperiod innan granriset tar över. Men så får det vara, löven och vissna växter kan också vara fint tycker jag.
 
Jag har ju beställt ett bord av N, och snart är det klart! Kommer bli riktigt bra, ovan ser ni en liten del av stommen...  Längtar tills allt blir klart i vardagsrummet nu.
 
Nu ska jag ta en tur med dammsugaren innan det är dags att börja med maten.
 
Ha en fin Söndag!

Kommentarer

Postat av: Sara

Publicerad 2013-10-29 22:13:25

Hösten är vacker på många sätt!! Va kul med nytt soffbord. Många som gör egna varianter nu och svetsar underrede själva. Billigare och personligare, jag vill också!! :)
Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela