hannaliving.blogg.se

Höstsöndag & soffbord

Publicerad 2013-10-27 11:15:15 i allmänt, inredning,

 
 

Jag kan inte låta bli att fota alla fina färger som är i naturen nu, fast mina bilder blir ju inte i närheten så fina som verkligheten. Men en liten känsla får man ju i alla fall...
Har idag plockat in de sista trädgårdsmöblerna och tagit in några krukor som hängt med sedan sommaren. Så nu blir det en mellanperiod innan granriset tar över. Men så får det vara, löven och vissna växter kan också vara fint tycker jag.
 
Jag har ju beställt ett bord av N, och snart är det klart! Kommer bli riktigt bra, ovan ser ni en liten del av stommen...  Längtar tills allt blir klart i vardagsrummet nu.
 
Nu ska jag ta en tur med dammsugaren innan det är dags att börja med maten.
 
Ha en fin Söndag!

Vardagsrummet...

Publicerad 2013-10-20 17:03:46 i inredning,

 
Vardagsrummet börjar att ta form med de ändringar som pågår. Igår kom en ny lampa upp, ett bord är under tillverkning av mannen i huset, en matta ska inhandlas och någon mer lampa, trappräcket ska på plats och med all säkerhet tillkommer någon mer kudde till soffan. Har ju plockat bort flera stycken ju :)
Åh jag känner att det här kommer bli bra! Den vita trappan gjorde större skillnad än jag hade trott, den nya bordet kommer bryta av fint mot de äldre möblerna. Lampan ger ett riktigt mysigt sken och med en matta under bordet och något mer ljus så kommer detta bli som jag hade tänkt! Så nöjd :)
Lovar att visa när allt är klart!
 
Nu ska det förberedas lite inför veckan och ikväll har solsidan premiär, det får vi inte missa!
Ha en fortsatt bra dag!
 
 

Lördag & sovmorgon

Publicerad 2013-10-19 08:48:40 i allmänt,

 
 
God Morgon! Klockan är efter halv nio och jag väntar fortfarande på att resten av familjen ska vakna... Sjusovare de där... Frukosten är klar och jag passade på att fixa smoothies, gott surdegsbröd inhandlades igår och nyhetsmorgon i bakgrunden. Härligt!
Trappan är nu vitmålad här hemma och jag blev riktigt nöjd. Men räcke och lite andra detaljer är ännu inte klart, så ni får vänta på bilderna lite till... Men snart kommer de! Nej nu tar hungern över, så det är dags för mig att ta en macka & kaffe!
Önskar er en trevlig Helg!

Renfäll

Publicerad 2013-10-09 11:09:58 i inredning,

 
 
Vill bara tipsa er som är på jakt efter en renfäll, denna fyndade jag för halva priset hos Ellos! Och den var verkligen jättefin! Jag var lite osäker på hur den skulle se ut och framförallt på hur känslan skulle vara, men den är riktigt mjuk och kraftig i pälsen. En riktigt fin ren som har flyttat in hos oss.
 
Idag är det ledig dag och planerandet inför trappan fortsätter...
Blir säkert lite sandlådelek, gungande och bus med Ellen också. Ha en fin dag!

Trappa

Publicerad 2013-10-06 20:51:00 i Inspiration, inredning,

 
  Via Pinterest
 
 
Jo då jag finns fortfarande, men med bloggandet har det varit lugnt. Jag har prioriterat annat helt enkelt, men ikväll fick jag lite sug efter det igen :)
 
Vi är inne på att göra nåt åt vår gamla och inte alls vackra furutrappa. I min drömvärld kommer trappan att se ut som den översta bilden, men min sambo påminde mig om att vår trappa kommer aldrig att bli som den. Och visst har han rätt, den kommer hellre inte att se ut som bilden i mitten...
Men med lite vit färg och en ny ledstång så kan den bli som den ovan :) Och då kommer den att bli hundra gånger snyggare än idag. Så det är väl bara att sätta fart med målarpenseln, eller vad tycker ni?
 
Hoppas det är bra med er, ser att ni är några flitiga som tittar in här lite då & då. Kanske att det kommer ett nytt inlägg snart igen. Men tills dess, sköt om er!
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela