hannaliving.blogg.se

Lite från helgen...

Publicerad 2013-03-25 11:04:37 i allmänt,

 
Hej, hoppas att ni har fått en fin start på Påskveckan! Här skiner solen, men vinden är fortfarande lika kall...
 
Vår helg spenderades bland annat på ett lekland för barn, fast på denna bilden kan man nästan undra vem det är som har roligast... Haha, men det klart att vi ville testa grejerna! :) Ellen är väl i minsta laget, men hon tyckte det var kul ändå.
Efter en förmiddag med lek & bus gav jag mig ut på en joggingrunda, jobbigt som tusan men jag utmanade mig med att springa lite längre än innan och hade bättre tid! Riktigt nöjd med mig själv, och nu anar jag lite träningsvärk. Men det är skönt att känna att man har använt kroppen.
 
Igår var jag så sugen på att vara i trädgården och greja, så jag beskar ett äppelträd. Är inget som egentligen kan, men jag har lite hum om hur man ska göra. Det fick helt enkelt duga. Men så fort det var klart gick jag in igen. Den där vinden är verkligen hur kall som helst, så jag tog en kopp kaffe och lät mig inspireras istället.
 
Senare hann vi även med en ridtur på stranden, härligt! Och kvällen spenderades i soffan. Jag gillar verkligen att ha söndagskvällen hemma. Inga måsten utan bara ta kvällen som den kommer och ladda inför en ny vecka.
 
Och nu är det kort vecka för alla som jobbar dagtid, härligt för er.
Ha en fin dag,
 
kram Hanna
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela