hannaliving.blogg.se

Renhorn & träning

Publicerad 2013-07-10 21:06:03 i Loppis, allmänt, inredning,

Tur att man har vänner som vet vad man vill ha! Fick en bild skickad med frågan om jag ville ha ett renhorn, klart att jag ville!! :) Tiden att hänga det på plats har ännu inte funnits, är osäker på var det ska hänga också. Hade ju varit fint på flera ställen.... Har fler fynd som ännu inte riktigt hittat sina platser, men bra att ha en dag när suget och tiden till att piffa kommer!!
 
Har intagit soffan efter jobb, mat, plock, och ett tabata pass som jag fått av Glamourmamman! Riktigt bra pass när man inte har så mycket tid! Och vet ni, på Lördags ska det springas Varbergslopp så nu vilar jag mig i form tills dessa...
 
Ha en fin kväll!

Kommentarer

Postat av: Nina - Glamourmamman

Publicerad 2013-07-11 21:58:22

Heja dig :-) Tänkte själv köra det imorgon bitti!

Och lycka till på lördag!! Grämer mig liiite för att jag inte ställer upp i år... ;-)

Kram på dig!

Postat av: Sara

Publicerad 2013-07-15 13:49:49

Vad är det för pass ni kör? Via youtube eller dvd eller? Jag kan behöva lite inspiration till hemmaträning. Blir mer pepp av träningsdvd än att stå med hantlar själv.
Vi har också furugolv vi vill byta, men då måste vi riva en vägg också och vips så blev projektet genast mycket större, så jag förstår dig! :) Men en dag då ska det bli av, bara att hålla ut tills dess :)
Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela