hannaliving.blogg.se

kontorshyllan & golv

Publicerad 2013-07-14 14:38:08 i inredning,

Har ställt i ordning lite i hyllan på kontoret & renhornet får bo där tills platsen är spikad!
Tycker att de mörka ekmöblerna blir så fina tillsammans med det vita. Blir en skön mix av det gamla & nya. Men det finns några saker som jag inte är helt nöjd med härhemma och det är furugolven. Vi har de på kontoret, i vardagsrummet och i trappan. Jag vet inte riktigt hur jag vill ha det och har heller inte haft orken & lusten att ta tag i det.
Har flera gånger funderat på att måla trappan vit, men den hänger ju ihop lite med golvet både uppe & nere ( såklart att den gör :) ). Och då drar det ju med sig massa mer, därav händer ingenting! Vi får helt enkelt avvakta tills vi vet hur vi vill göra.
På övervåningen har vi också furugolv, men där är resten vitt och då tycker jag att golven kommer fram på ett fint sätt. Alltid är det nåt som man vill fixa... Skulle tro att jag inte är helt ensam om det där?
 
Snart ska vi äta lite här & sedan hämta hem Ellen, längtar...
Ha en fin Söndag,
 
 

Kommentarer

Postat av: Nina - Glamourmamman

Publicerad 2013-07-14 19:43:53

Fint ni har det!

Jag har samma dilemma här hemma... Vi har furugolv i vardagsrummet och jag stör mig lite... Skulle så gärna vilja måla det vitt, men antar att det är dömt att misslyckas med barn i huset. Tänk vad repor och smuts skulle synas snabbt!? Jag vet bara hur det är med vår vita trappa...Pjuh vad vi städar och håller efter där! Vi får drömma om vita golv när vi blir pensionärer ;-)

Kram Nina

Ps: Hur gick loppet igår?

Svar: Ja det där med vita golv och trapport får nog vänta några år... mycket jobb att måla allt, plus att smutsen syns! Loppet kändes bra, vi tog det väldigt lugnt och sprang på 1h och 8min. Men jag blev faktiskt sugen på att springa igen, var riktigt skoj :)
ha det gott, kram
hannaliving.blogg.se

Postat av: Fredrika

Publicerad 2013-07-15 19:29:23

Det här med att blanda gammalt och nytt blir ju så fint! Och gillar askarna du har där, jättefina!
Golv ja! Jag är glad vi blev lite "tvungna" när vi köpte huset att lägga nytt överallt för annars hade vi inte orkat med något..

Kram fredrika

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela