hannaliving.blogg.se

Ett presentkort att sätta sprätt på

Publicerad 2013-02-04 14:15:00 i Inspiration, inredning,

I julklapp fick jag ett presentkort från http://shop.village.se/
Var där i Lördags och tänkte shoppa loss lite, men jag kunde inte bestämma mig...
Här ser ni några av de grejer som jag har fastnat för!
Ni ser att jag har fastnat för mer moderna saker, men jag känner att de ger en bra balans i vårt hem. Det blir fint tillsammans med allt trä! Vaserna är riktigt fina, men med en liten tjej som är nyfiken på det mesta är de för tillfället svåra att placera. Lampan tycker jag är cool, tänk att hänga den över en spegel... Kudden hade passat i soffan, men då måste en annan kudde bort, gillar kaffekoppen med tillhörande fat men i vilket skåp ska den få flytta in? Och bordet är också snyggt, men är lite osäker på vart det ska få stå... Så det kanske blir en lampa ändå, vad tycker ni?
 
//Hanna
 
 

Kommentarer

Postat av: Lisasvilja

Publicerad 2013-02-04 17:53:46

Kul med presentkort, då kan man ju unna sig något som annars känns dyrt/onödigt att lägga pengar på, men som man ändå vill ha! ;)
Jag tycker alla din favoriter var snygga och blev själv sugen på lampan!
Ha det fint.
/Lisa

Svar: Ja presentkort kan kännas tråkigt att ge bort, men det är precis som du skriver man kan unna sig nåt lite extra! Ha det gott! kram
hannaliving.blogg.se

Postat av: Sara

Publicerad 2013-02-04 22:39:59

Bordet gillade jag jättemycket! Men lampan kommer ju definitivt komma till användning. Svårt beslut, men det känns ju ändå som om du redan har bestämt dig ;)

Svar: haha, ja det kan nog vara så att jag redan bestämt mig... ;)
hannaliving.blogg.se

Postat av: creando

Publicerad 2013-02-05 00:08:33

Svåra val. Jag känner igen hur det kan bli när man har fått ett presentkort. Man väljer liksom väldigt noga då... Allt du visar är jättefina prylar. Kudden är nog favoriten här :)

Svar: Jag får helt enkelt åka dit igen och kolla av prylarna "live"! Tack för titten, kram
hannaliving.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela