hannaliving.blogg.se

Bus & linneskåp

Publicerad 2013-02-05 13:50:20 i allmänt, inredning,

Hej...
Vi är nyligen hemkomna från en förmiddag på lekstugan inne i stan. Har haft en riktigt trevlig stund med goda vänner, lek, bus och god lunch! Ellen sover efter all lek & jag har lite samtal att ringa. Men efter det vill jag gå ut, är ju helt underbart väder ute så det gäller att passa på.
 
Skåpet som står på vår övervåning har det inte varit någon reda med på ett tag. Jag har bara ställt en massa saker på skåpet som jag inte vetat vart jag ska göra av, men igårkväll fick jag ett ryck.
Jag har inte hjärta att slänga minigranen...
Den har ju överlevt sedan förra julen så den får hänga med ett tag till! Lampan är gammal, fatet har jag gjutit själv, de svarta ljusstakarna och betongäpplena är från Gekås och glaslyktan är Ikea. Krukarn är en spraymålad lerkruka.
Linneskåpet har jag köpt begagnat av en granne som målar om gamla möbler!
Perfekt till förvaring av lakan.
Ha en fin dag!
 
Kram Hanna
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Jessica

Publicerad 2013-02-05 21:27:08

Vilket fint skåp! Och brickan! Har du gjort den själv alltså..?! Va duktig du är!
Kul med bus... :)
Kram Jessica

Svar: Tack ;) Har gjutit brickan i betong, hade en gammal silverbricka som jag la uppochner och klädde med betong och lät det torka! och vips så hade jag en i betong ;) Ha en bra dag, kram
hannaliving.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela