hannaliving.blogg.se

En tur i trädgården...

Publicerad 2013-08-19 20:50:36 i Trädgård, barn,

Vilken härlig kväll! Gick en sväng i trädgården och kunde inte låta bli att fota lite av det som blommar nu! Min favorit i trädgården är höstanemonen, men tyvärr är de inte så fina i år. Jag väntar på att de ska bli stora & maffiga, men de har inte blivit så stora i år. Håller tummarna att de ska växa mer tills nästa säsong!
Och den första bollkryssen är inköpt, ett litet hösttecken jag vet! Men penséerna behövde bytas ut och då löste dessa av prefekt!
 
Idag har Ellen varit sin första riktiga dag på förskolan, stora tjejen!
 Ellen som normalt sover till halv åtta, åtta skulle idag väckas kvart över sex. Om hon var trött, JA! Men efter bara en liten stund var det en glad tjej som fick i sig lite gröt innan det var dags att åka.
Så nu börjar vardagen för hela familjen, med jobb, förskola, hämta, lämna, vab, handla, ja allt som det innebär. Men jag trivs bra med rutiner och kommer ju vara ledig på onsdagar så det kommer vi fixa fint!
 
Hoppas att ni har haft en bra start på veckan!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela