hannaliving.blogg.se

Måndag & lite av varje...

Publicerad 2013-04-29 10:22:57 i Trädgård, allmänt,

Då var det Måndag igen! Helgen har varit riktigt bra, träffat massa härliga människor, ätit & druckit gott, bakat tårta och haft det bra på alla sätt och vis. Den enda som jag börjar ledsna på för tillfället är det som jag inte kan göra något åt, vädret. ALLTSÅ var är våren & värmen???? Det handlar ju bara om vilja när man säger att det är skönt ute, för det är svinkallt om man ska vara ärlig... Ja lite gnäll från min sida, men annars har jag inget att klaga på :)
 
Persilja sådde jag för ett tag sedan och nu ser man hur den börjar komma upp ( står inomhus ). De andra fröerna som är inköpta ligger och väntar på att få komma i jorden. Det blir sallad, ruccola, dill, palsternacka, rödbetor, lök mm. Men även dessa väntar på lite varmare väder först.
Idag blir det en lunch med min käre bror och sedan en tur till stan för att börja jakten på klänning... Kan nog behöva ett lycka till vad det gäller klänningsletandet :)
 
Önskar er en fin Måndag!
kram Hanna
 
Ps, skönt att höra att det finns fler än vi med klädhögar i sina hem... :)

Kommentarer

Postat av: ladyG

Publicerad 2013-04-29 12:57:59

jag håller med.
alla säger att åhh det är så skönt.. men nej i Spanien kanske ;)
Och ja låt den komma nu. värmen, så vi kan så allt det där goda.. och nu när du skrev rödbetor.. är det lätt att så? Åhh ja jag får köra till växthuset nån dag!
Ha nu en fin fin dag!

KRAM!

Svar: Ingen aning om det är lätt att så rödbetor, har aldrig gjort det innan. Men det är väldigt gott så jag får testa :) kram
hannaliving.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela