hannaliving.blogg.se

Hallen & spegeln

Publicerad 2013-04-24 14:16:03 i Loppis, inredning,

 
 
 
 
De senaste dagarna har jag gjort några små ändringar i vår hall. Innan hade jag ju tagit in lite gröna toner där, men jag tröttnar så snabbt på färg och vill tillbaka till grått, vitt, svart, natur & växtlighet! Så, här ser ni resultatet!
Den runda spegeln är loppisfynd som jag skrivit om tidigare, lite vajer på baksidan och en axelrem till en väska så hänger den så fint på väggen! :)
Det är bara en sak som jag är lite osäker på, och det är om det blir för många speglar... Vad tycker ni? Jag vill ju gärna ha en helkroppsspegel i hallen så man kan spegla sig även när skorna kommit på ( jag är inte fåfäng...)
Jag får känna på det ett tag tror jag!
 
En nygammal klädhängare har kommit upp på väggen också! Upphittad i garaget och lite sprayfärg på det så är den som ny! Tycker den är riktigt snygg!
Ja såhär ser hallen ut för tillfället! Enda inköpet som är gjort är krukan och växten på byrån!
 
Vi hörs!
kram Hanna
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Glamourwannabe - med huset fullt av grabbar.

Publicerad 2013-04-25 21:43:16

Åh vad fint!! Förstår att du vill ha en helkroppsspegel i hallen. Det hade jag inte klarat mig utan :).

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela