hannaliving.blogg.se

Gröna växter

Publicerad 2016-01-18 19:15:36 i Trädgård, inredning,

De gröna växterna får allt större plats här hemma, så jag tänkte dela med mig av några lättskötta varianter (hittills i alla fall). Tyvärr kan jag inte alla namn, men hjälp mig gärna. Här har vi någon form av kaktus och en sparris av nåt slag.
Monsteran har växt mycket sedan jag köpte den och jag gillar de maffiga gröna bladen som även är fina att sätta i en vas. 
Pillerfikusen är det senaste tillskottet och sådana vill jag ha fler av. 
 En Svärmorstunga och en annan trevlig grönbladig sak som jag tyvärr inte vet vad det är. Men den har trivts bra här och jag gillar de gröna bladen och den vackra lerkrukan. 
 Men mitt nästa inköp ska bli en Fiolfikus, en stor en! För hur snygg är inte denna maffiga växt? Eller resten av rummet för del delen! Bilden är från Malin Perssons otroligt vackra hem, gillar ni denna stil ska ni kolla in resten. 
 
Nu ska jag läsa om Feng Shui, trevlig kväll! 

Kommentarer

Postat av: bylittlenea.blogg.se

Publicerad 2016-01-18 19:20:39

Växter gör så otroligt mycket för hemmet :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela