hannaliving.blogg.se

Semester & nya tider

Publicerad 2016-02-11 10:22:00 i Trädgård, allmänt,

Denna härliga utsikt hade vi från en av poolerna från hotellet på Gran Canaria, Meloneras. Saknar värmen och längtan efter våren blev bara större så jag hoppas att den kommer tidigt i år. 
Vi hade en riktigt härlig semester med med min mans familj, soligt, varmt, god mat och dryck. Vi har helt klart fått mersmak och fantiserar redan om framtida resor. 
Bjussar på en selfie oxå ;)
För visst är det lite trevligt att se personen bakom bloggen eller instagramkontot ibland
 
Nu är det nya tider som väntar för vår familj. Axel har börjat sin inskolning på förskolan och efter nästa vecka är det dags för mig att jobba igen. Hittills verkar han trivas bra, så jag hoppas på att det ska hålla i sig. Han har ju syrran på samma avdelning och det känns lite tryggare. 
Visst är det lite vemodigt att mammaledigheten är över, men samtidigt ser jag fram emot att få jobba igen. Och i skrivande stund är jag hemma helt ensam och det är en konstig känsla, lite som att jag glömt något, typ barnen :) 
Men tiden ska jag använda till att lära mig mer om textilier och gardiner, så fin dag till er! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela