hannaliving.blogg.se

Sticklingar

Publicerad 2016-04-29 19:54:59 i Trädgård, inredning,

Några nya växter & kaffe tidigare idag.
Kvistarna som har stått i vatten i några veckor hade bildat rötter, så jag fick en idé. Har egentligen ingen aning om det kommer funka eller inte, men idag har de planterats ner i jorden. 
Hittade några gamla krukor i vårt förråd som fick duga. Några droppar vatten och näring på det så kanske de tar sig, eller vad tror ni?
Jag har faktiskt planterat om några andra krukväxter också, vilket händer väligt sällan. Jag ställde mig ute och tänkte att det skulle bli en trevlig stund... Men jag fick hålla hårt i växterna så de inte skulle blåsa iväg och grenarna skulle knäckas. Är så vansinnigt trött på blåst, regn och detta kalla väder vi har. Det är snart Maj och var är det härliga vårvädret? Jag hoppas vekligen att det inte är långt borta. 
 Fin Fredag till er! 
 

Kommentarer

Postat av: Lisa

Publicerad 2016-04-29 20:02:46

Fint, de kommer säkert att ta sig, de ser ju friska och starka ut.Cool kruka förresten, det till höger...
Ha en fin helg

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela