hannaliving.blogg.se

Moodboards

Publicerad 2016-04-12 20:41:06 i Inspiration, Trädgård,

Jag har samlat på mig en hel del inspiration till trädgården och olika utemiljöer på min pinterest. Så jag gjorde mig en moodboard med mina favoriter. Ser ni det lilla växthuset gjort av gamla fönster, ett sådant vill jag ha fullt av tomater. Tegelväggen bakom gör det ännu vackrare. 
Jag gillar den lite vildvuxna trädgården, gärna med inslag av olika stenpartier, trädäck, betong och riktigt lummiga oaser att hänga i. Det är något som jag vill få till här hemma. 
Jag har så mycket fina bilder sparade på min Pinterest så jag kunde inte låta bli att göra fler moodboards. Här ser ni en härlig blandning av gröna växter & patinerade lerkrukor.  
Här bytte jag ämne helt och samlade ett gäng snygga outfits, inga färgchocker direkt men snygga bra basplagg. Är väldigt bra att ha den morgonen inspirationen tryter, och det händer ju allt i mellanåt... 
 
Nu sover barnen ( gott förhoppningsvis) och jag ska njuta av lugnet en stund, troligen ingen lång sådan för jag känner mig trött redan. Men någon minut framför teven ska jag nog kunna hålla mig vaken. 
Fin kväll till er! 

Kommentarer

Postat av: betongkruka.blogg.se

Publicerad 2016-04-12 21:27:51

Älskar trädgårdsbilder 😃
Mvh Kristina

Svar: javisst är det fina! Ha en fin dag!
hannaliving.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela