hannaliving.blogg.se

Gästrum med mera

Publicerad 2015-09-09 18:51:44 i allmänt, inredning,

Nya gröna växter & krukor.
Skåpet börjas fyllas och förhoppningen är att få in skrivaren här också. Jag vill så långt det bara går få bort sådana fula pryar och framförallt gömma sladdarna.  
Jag vill ha någon mer lampa till detta rummet, nattgästen måste väl ändå ha en sänglampa?!! Och så är det trevligt att ha många små lampor tända nu när kvällarna börjar bli mörkare.
 
Det blev en sväng till stan idag för att köpa jacka åt Ellen, som jag troligen behöver byta storlek på så vi får väl åka in imorgon också. Jag tycker det är så svårt att veta vilken storlek man ska köpa och vad man behöver för ytterplagg och skor. Och Ellen har visst bara ett par skor som hennes fötter får plats i... Jag tvingade på henne sockor i morse och då började hon gråta och sa att hon inte kan ha sockor i de skorna. Och inte i de flesta andra skorna heller... Så nu måste skogarderoben uppdateras! :) Brevet från förskolan där det står att man ska se över sina barns ytterkläder och skor var visst menat till mig också, hihi. Jag som trodde allt var ok ;)
 
Ha en fin kväll!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till HannaLiving! En blogg om framförallt inredning, lantlivet, hus & hem, men även vardag, familjeliv och andra finheter som jag gillar! Jag hoppas på att ge er lite inspiration & glimtar i vardagen. // Hanna hannaliving@outlook.com Instagram; hannaliving

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela